Discover a brighter, whiter smile!

Boutique Whitening

Jouw glimlach in veilige handen

Professioneel tanden bleken met Boutique Whitening bij een tandarts bij jou in de buurt!

Vraag je tandarts naar Boutique Whitening

Boutique Whitening heeft een assortiment gels voor elke leefstijl. Boutique by Day hoeft maar 90 minuten per dag gedragen te worden en Boutique by Night bleekt terwijl je slaapt. Aanvullend op Boutique Whitening gebruik je Boutique Biomin tandpasta, klinisch bewezen om gevoeligheid te verminderen en het effect van tanden bleken te verlengen. 

Het bleekproces

Boutique Whitening is een professioneel product en volgens de wet moet er een aantal stappen gevolgd worden om zowel veiligheid als maximale resultaten te garanderen.

Een klinisch onderzoek van je tanden en tandvlees, het herstellen van gaatjes en het maken van afdrukken voor een bleekbitje op maat.

De afdrukken worden naar een laboratorium gestuurd waar gekwalificeerde tandtechnici bleekmalletjes maken die precies in je mond passen.

Dit duurt ongeveer twee weken. Gebruik in de tussentijd Biomin tandpasta om de gevoeligheid van je tanden te verminderen en het wit makende effect te versterken.

Haal je bitje op bij de tandarts en gebruik hem zoals aangegeven. Binnen twee tot drie weken heb jij een prachtige stralende glimlach.

Hoe kies ik de juiste gel?

De Boutique Whitening formule is het resultaat van een samenwerking tussen Britse tandartsen en scheidkundigen uit Canada. Al onze producten worden in kleine batches geproduceerd en onderworpen aan nauwgezette laboratoriumtests om de allerbeste kwaliteit te garanderen. 

De tandarts zal je een aantal vragen stellen over je leefstijl en voorkeuren, voordat deze de meest ideale productlijn adviseert. Al onze gels hebben een witmakend effect met een dubbele werking de peroxide verwijdert aanslag van de oppervlakte, terwijl zuurstofionen diep in de tand doordringen om de tanden van binnenuit witter te maken.

Boutique Whitening By Day - 6% waterstofperoxide

1,5 uur draagtijd per dag

Onze snelwerkende 6% waterstofperoxide is ontworpen voor mensen die maximale resultaten willen met een minimale draagtijd. Witte, stralende glimlach met slechts 90 min. dagelijks gebruik.

Boutique Whitening By Night - 10% carbamideperoxide

Voor gebruik ‘s nachts

Let the magic happen terwijl je slaapt. Onze 10% carbamide is voor mensen met gevoelige tanden. Het duurt iets langer voordat je resultaat ziet dan bij de 16% carbamide.

Boutique Whitening By Night - 10% carbamideperoxide

Voor gebruik ‘s nachts

Dit is de krachtigste formule voor ‘s nachts en het populairste product. De 16% carbamidegel is actief tegen aanslag, maar mild voor de tanden. Binnen een paar dagen zie je al resultaat.

Boutique Biomin Tandpasta

De gepatenteerde BioMin tandpasta van Boutique is een revolutionair concept. Het bevat een biotechnologische glasmatrix gevuld met minerale ionen – Bioglass! Bioglass hecht zicht aan tanden en lost gedurende 12 uur langzaam op. Het geeft mineralen vrij die het glazuur versterken. Gebruik Biomin Tandpasta ‘s morgens en ‘s avonds gedurende 2 weken, voorafgaand aan en tijdens het bleken van de tanden. BioMin kan worden gebruikt in plaats van normale tandpasta.

DE VOORDELEN VAN BIOMIN TANDPASTA 

1. Stopt de effecten van vroegtijdig tandbederf.
2. Vermindert gevoeligheid.
3. Verlengt het effect van witte tanden.
4. Maakt tanden 10x beter bestand tegen zuuraanvallen.

Resultaten van Boutique Whitening

Gebruik van verpakkingen en bitjes

Bewaar de verpakking in de koelkast of in een koele, donkere kast als je hem niet gebruikt. Bewaar de spuiten in de verpakking, want als ze worden blootgesteld aan licht, wordt de gel geactiveerd. Stel de spuiten niet bloot aan warmte en licht, behalve wanneer je de gel in de bitjes doet.

Poets en flos je tanden.

Vul de doseerpunten volledig met gel, ongeveer ter grootte van een halve erwt. Gebruik niet te veel en niet te weinig.

Droog je tanden volledig. Plaats de bitjes stevig op hun plaats in je mond. Tik zachtjes op elk doseerpunt om de gel te verspreiden

Verwijder eventuele overtollige gel met een tissue of een zachte droge tandenborstel.

Reinig de bitjes na gebruik met koud water en een zachte tandenborstel.

6% Waterstofperoxide: 1,5 uur per dag. 10% en 16% Carbamide Peroxide: 4-6 uur gedurende de nacht.

Mogelijke bijwerkingen

Het bleken van tanden is een zeer veilige procedure als deze correct wordt uitgevoerd. Er zijn echter een aantal mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden. Je kunt enkele maatregelen treffen om deze problemen te voorkomen en je te helpen een fantastisch resultaat te krijgen.

Protocol voor extreme gevoeligheid 
De meest voorkomende bijwerking van bleken is gevoeligheid. Dit probleem treft tot 75% van de mensen – van licht ongemak tot zeer pijnlijk. Om dit te verminderen, doen we het volgende:

1. Voorafgaand aan het bleken een volledig gebitsonderzoek met foto’s laten uitvoeren.

2. Vullingen aanbrengen om blootliggende worteloppervlakken en gebieden met duidelijke gevoeligheid te bedekken.

3. De tandarts kan een desensibiliserend middel gebruiken op gevoelige plekken.

4. Gebruik Boutique Biomin tandpasta in je bleekmalletjes gedurende 3 nachten voor het bleken.

5. Gebruik de Boutique Biomin tandpasta gedurende 2 weken voor en tijdens het bleken.

6. Overleg met de tandarts over het gebruik van een mildere bleekgel als de gevoeligheid aanhoudt.

7. Als de gevoeligheid niet afneemt, bleek dan om de dag en gebruik Boutique Biomin ‘s nachts in de bitjes op de tussenliggende dagen.

Tandvleesirritatie
Een andere mogelijke bijwerking van bleken is irritatie van het tandvlees. Dit kan optreden wanneer de gel langdurig in contact is geweest met het tandvlees en kan worden voorkomen door alleen de doseerpunten op het bitje te vullen en niet meer, om te voorkomen dat overtollige gel uit het bitje sijpelt en irritatie van het tandvlees veroorzaakt.

Tegenvallende resultaten
Het bleken van tanden is geen exacte wetenschap en één verpakking van bleekmateriaal levert niet altijd gelijk het perfecte resultaat. Wees je ervan bewust dat er meer voor nodig kan zijn!

We weten uit ervaring dat peroxide de tanden in bijna alle gevallen witter maakt. Als de tanden niet wit worden, dan zal er gedurende een langere periode gebleekt moeten worden. Deze aanpak zal zelden mislukken.

Als je ‘s nachts met je tanden knarst, dan geeft ‘s nachts bleken (Boutique by Night) meestal geen goede resultaten. De bitjes buigen waardoor het speeksel de gels wegspoelt. Als dit het geval is, dan is overdag bleken een betere optie voor jou

Het meest vertrouwde merk in de UK!

In slechts 7 jaar is Boutique uitgegroeid van een start-up tot een internationaal, meermaals bekroond bedrijf op 4 continenten, met duizenden tandartsen en miljoenen klanten.